June 16, 2024

Er der gået lidt for meget hver dag i forholdet, er det blevet lidt kedeligt, så er det tid til at hive dine våben frem.

Hvis forholdet og sexlivet er gået lidt i stå, så kan du nemt puste nyt liv i de gløder. Du skal blot ind og trække dit hemmelige våben ud af skabet. Hvis du ellers har den slags. Har du ikke, så er det med at komme ud og købe det. For frækt lingeri har en langt større magt over mænd end ud kan forstille dig. 

Der er nærmest skrevet bøger om kvinder der siger “den slags siger ikke min mand noget”. Tester de ham så på det faktum, så bliver de altid overrasket. Grunden er, at mænd er visuelle væsner. De elsker hvis du er klædt frækt på, det er jo ikke sjov man har udtrykket “du spiser også med øjnene”. Mænd har et eller andet de er vilde med. Det kan være selvsiddende strømper, det kan være vinylbeklædning og fetish tøj. Uanset om de er til romantiske blonder eller frækt bondage look. Ja så kan det have en kæmpe effekt på hvor tændt de bliver.

Han kan blive helt rundt på gulvet!

Overrasker du manden i et lille lækkert sæt lingeri, altså af den frække slags. Så kan du gå hen over få en helt ny mand ud af ham. Han bliver uden tvivl utrolig tændt, og det vil du også kunne mærke på hvordan du så bliver behandlet. Det er den slags der gør at du slipper for den kedelige missionærstilling, hvor tingene blot skal overståes. Du kan gå hen og få et vildt dyr med i sengen, hvilket jo så i sidste ende kommer dig selv til gode. 

Så, trækker du det frække kluns ud af skabet, så kommer det i sidste ende dig selv til gode. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *