May 18, 2024

Jeg sad i min varebil, og var på vej ud til en ny kunde. Hun havde problemer, med lyset og nogle stikkontakter som ikke virker. Jeg arbejder til dagligt som elektriker, som jeg har arbejdet med i 10 år. Jeg elsker det bare, og har altid elsket det. Jeg kunne se på tiden at jeg var lidt presset. Jeg skulle være hos kunden klokken 11, og klokken var 11 om 10 minutter. Jeg nåede heldigvis at være ude hos kunden lige til tiden. De fortalte hvad der valgt, og så gik jeg ellers bare i gang. Det endte med at jeg brugte 4 timer derude, men efter det fik jeg heldigvis det hele ordnet. Det gik virkelig godt. Efter det skulle jeg hjem. Jeg bor i en lejlighed i Valby, hvor jeg bor sammen med mine tre børn, og min kone. Jeg fik noget lækkert til aftensmad, og så gik jeg ellers bare i seng efter. Jeg var virkelig træt, og kunne mærke at jeg havde brug for noget søvn. Jeg havde nemlig en lang arbejdsdag for i morgen. Det blev næste dag, og jeg tog på arbejde. Jeg skulle ud i et center, hvor jeg skulle have noget lys fikset. Desværre fik jeg tabt min iPhone derude, imens jeg var i gang med at ordne det, som gjorde at skærmen smadrede. Jeg valgte derfor at tage ned til fixphone.dk næste dag, og få min skærm skiftet. Det fik de heldigvis klaret virkelig hurtigt, og der gik ikke mere end en time, og så fik jeg allerede min mobil igen. Det blev jeg virkelig glad for, da min mobil var vigtigt for mit arbejde, og for at kunne få kontakt til mig. Jeg blev så nødt til at tage på arbejde igen efter. Dagen endte godt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *