April 13, 2024

Har du og familien længe gået og tænkt på at købe hund, ja så er du langt fra alene. Utroligt mange danske familier har i disse tider erhvervet sig en firbenet ven til hjemmet. Måske er dine børn flyttet hjemmefra og der mangler liv i hjemmet, måske plager dine børn dig uafbrudt om i dog ikke kan få en sød lille hvalp eller måske synes du blot det kunne være en skøn tilføjelse til din familie. Der er mange grunde til at købe hund, og der er utroligt mange racer at vælge i mellem. I dag kan hund fås i alle størrelser og med alle præferencer og sind.

Hvilken hund passer til jer?

Det er vigtigt før man erhverver sig en hund, at man har fundet frem til egne behov og præferencer for en hund. Derudover er næste skridt at finde en hund der passer perfekt til disse kriterier. Ønsker du en hund der er vedholdende, og godmodig så bør du måske kigge nærmere på den skønne Staffordshire bull terrier. En Staffordshire bull terrier er en muskuløs familie hund, der er tætknyttet til dens familie og de der befinder sig nær den. Ønsker du en Staffordshire bull terrier, så skal du vide at det er en hund der kræver en del opmærksomhed og fokuseret træning imens den er hvalp. Denne træning vil udover at knytte jer tættere, sørge for at dens stædighed ikke for overtaget. Det er dog en charmerende hund der hvis opdraget og socialiseret som hvalp, elsker at omgås andre hunde. Denne hunderace er knap så udbredt her i Danmark, hvorimod den i England er ganske populær og let kan spottes.

Læs mere her, hvis racen har fanget din interesse, så du ved alt, du skal vide, inden du køber en hund.

Personlighed og en ven for livet

En Staffordshire bull terrier er en hund med en stærk personlighed. Den er bestemt og har brug for klare rammer. Netop dens stædighed skal man have for øje, og træning som hvalp og selvfølgelighed voksen, kan være med til at sørge for, at denne stædighed ikke er til gene for dig eller din familie, men i stedet et kærkomment personlighedstræk. Hunden er som race venlig, nysgerrig og ganske aktiv, hvorfor en aktiv familie ville være helt perfekt. Den kan dog også sagtens være alene hjemme, hvis I som familie skal ud på noget hvor den ikke kan være med. Her vil dog være en god idé at sørge for den har fået motion før, og at det ikke er i mange timer ad gangen i er afsted. Denne hunds forventede levetid er op til 16 år. Du er dermed sikker på at have en trofast, stædig og godmodig firbenet ven i en del år. Døjer nogle i familien med allergi, ja så kan en Staffordshire bull terrier være et af de bedre valg. Hunden har ikke underuld og derfor er den en af de racer der er mere allergivenlige. Det kan selvfølgelig aldrig garanteres at man ikke oplever allergi med en hund i huset, da ingen hunde er 100% allergivenlige. Alt i alt har en Staffordshire bull terrier en masse gode kvaliteter, og passer dens karaktertræk lige til det du søger, så er det bare med at få fat på sådan en med det samme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *