June 16, 2024

Cane corso er store, stærke hunde, der kræver en betydelig træning og socialisering. Hvis du overvejer at tilføje en af disse hunde til din familie, er her fem ting, du skal vide, før du køber en cane corso:

 

1. Cane corso’er er ikke den rigtige race for alle.

 

Hvis du er på udkig efter en afslappet, letkøbt hund, er cane corso’en ikke den rigtige race for dig. Disse hunde er store, stærke og fulde af energi, og de kræver ejere, der er engagerede i at give dem et fast, men kærligt lederskab.

 

2. Cane corsoer har brug for masser af motion.

 

Disse hunde blev avlet som arbejdshunde, og de har stadig en masse energi og udholdenhed. Hvis du ikke er forberedt på at give din cane corso masser af motion, vil han kede sig og blive destruktiv.

 

3. Cane Corsoer har brug for tidlig socialisering.

 

På grund af deres størrelse og styrke kan cane corsoer være skræmmende for andre mennesker og dyr, hvis de ikke er ordentligt socialiseret. Det er vigtigt at præsentere din hvalp for så mange forskellige mennesker og dyr som muligt på en positiv måde, så den vokser op til at blive en veltilpasset hund.

 

4. Cane Corso’er er beskyttende over for deres familier.

 

Disse hunde blev avlet til at være vagthunde, og de tager deres job alvorligt. Hvis du leder efter en hund, der vil beskytte din familie er Cane Corso et godt valg. Men hvis du ikke er på udkig efter en vagthund, er det måske ikke den rigtige race for dig.

 

5. Cane Corso’er er ikke egnet til hjem med små børn.

 

På grund af deres størrelse og styrke kan Cane Corso’er utilsigtet skade små børn. Hvis du har små børn i dit hjem, er dette ikke den rigtige race for dig.

 

Se yderligere fakta om Cane Corso her, hvis du gerne vil være helt sikker på, om det er den rette hund for dig, inden du vælger at gå videre med at anskaffe dig en, som kan være en del af din familie fremover.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *