April 12, 2024

Du bliver hvad du spiser, det gælder også din hund

Det er et velkendt ordsprog som de fleste af kender. Dog er der mange af os som lader til at ignorere det en smule for det smager altid godt med en lille snack. Det er de irriterende vaner og den gode smag der lader til at forføre os i det daglige og det bliver ikke nemmere når de lækre medvarer er udstillet det rigtige sted på tankstationen.

For vores hund er det i princippet det samme. Dog er der bare den store forskel at det er os som hundeejere som fodre hunden så det er reelt vores ansvar. Når man derfor ser en overvægtig hund er det ejeren af hunden man skal bebrejde for det er misforstået kærlighed at give hunden usund mad og alt for meget af det.

Spis sund mad sammen med din hund, din hund vil elske dig for det

Hunden er jo i princippet så heldig at den ikke kan sige nej tak eller selv vælge sin mad. Hvis du derfor tegner en streg i sandet og begynder at spise sund og samtidig servere den bedste hundemad for din hund vil den elske dig for det. Den bedste hundemad indeholder alt den rigtige næring og de rigtige vitaminer og pludselig får du en hund med mere energi og livsglæde.

Bare fordi du spiser usund selv er det fjollet at din hund skal gøre det samme. Vi ved også af erfaring hvis vi begynder at spise sund og dyrke mortion og gå ture så får vi det bedre, mere overskud og større trivsel. 

Læs om den bedste hundemad her

Du kan læse en masse om den bedste hundemad her på gladforhund.dk Samtidig er det måske en god anledning til at overveje hele familiens måltider og starten på et mere aktivt og sundt liv. Frisk luft og stimulering med din hund er nok et af de bedste alternativer hvis du vil leve det sunde friske og ikke mindst aktive liv.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *