April 13, 2024

Hvis du har et firma, har du med høj sandsynlighed også en hjemmeside i WordPress. WordPress er det mest brugte cms system til at lave, udvikle og opdatere hjemmesider ud fra, fordi det er meget brugervenligt og nemt at navigere i. Her kan det være, at du bare synes, at det kører fint, uden at du gør det store, men her vil vi se nærmere på, hvordan sikkerheden af din WordPress side er vigtig, både for ikke at få mal virus og andet malware på din computer, men også i forhold til at sikre stabiliteten overfor dine kunder. og dermed din indtjening, på kort og på lang sigt. 

Serviceaftale WordPress

Når du har en WordPress hjemmeside, kan den dag og nat være udsat for hackere. Det kan være, at du ikke mener, at din “lille” virksomhed skulle være af nogen vigtighed i forhold til hacking, men her kan du tage fejl. Der er nemlig ikke størrelsen eller indholdet omkring din virksomhed, som hackere interesserer sig for. De kan deltage i hacking konkurrencer, (oh yes), de kan sprede malware og virus på din computer og din kan gøre det helt eller deltvist automatisk, så de ikke engang behøver at se på, hvordan din virksomheds hjemmeside er. Af disse grunde kan du ligeså godt blive ramt af hacking som din online nabo og derfor kan der være større konsekvenser heraf, end du tænker. Vi tilbyder derfor at du får en serviceaftale wordpress, hvor du får:  

  1. Opdateringer 
  2. Back ups 
  3. Sikkerhed 
  4. Overvågning 

Sikr en troværdig og stabil kunderelation

Der kan være mange langsigtede konsekvenser bag at få et hacker angreb. Dels er hjemmesiden ude af drift i noget tid, hvilket koster på bundlinjen, fordi der ikke kan købes i din webshop eller skrives kontaktformularer eller indhentes information om dine ydelser eller produkter. Dels kan der gå lang tid før tilliden og troværdigheden til kunderne er genetableret, fordi de er meget utålmodige og måske finder en anden leverandør eller udbyder i mellemtiden. Derfor kan en serviceaftale som den ovenstående i den grad betale sig som en vigtig opgave, som klares. 

Gør det hellere i dag end i morgen! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *