June 16, 2024

Jeg tror faktisk godt at jeg kan vove at påstå, at jeg er en af de typer der sover rigtig rigtig godt om natten. Sådan føles det i hvert fald for mig. Det kan jo sagtens være at der er nogen der sovger langt bedre end mig, men på den skala som jeg kender til, så ligger jeg i den øvre halvdel, hvis ikke nærmest helt i top. 

Godt, så hvad er det jeg gør, hvad gør jeg ikke, og hvordan kan du nuppe nogle af de tricks, som jeg bruger, for at få en bedre nats søvn. Læs med her, så skal du bare se løjer. 

Hvilken dyne sover du med?

Hvilket sengetøj sover du med?

Hvilken madras sover du på?

Hvilken temperatur er der på dit soveværelse?

Sover du i nattøj?

Hvor meget lys er der i dit soveværelse?

Hvad laver du i den sidste time før du går i seng?

Hvor meget spiser du i løbet af de sidste to timer før du går i seng?

Hvad tænker du på, når du er gået i seng?Har du en blok og et stykke papir ved dit sengebord?

Har du ovenlys tændt om aftenen?

Ligge du og browser på din mobil i sengen?

Ja det var da det man kan kalde et par spørgsmål eller flere. Det er lige før jeg ikke behøver at uddybe svarene, fordi som jeg ser det, så er du kommet rigtig langt allerede nu, ved at have læst de spørgsmål. Men lad mig da alligevel komme lidt ind på nogle af dem. 

Fx spørgsmålet om hvilken dyne du sover med. Ja personligt sover jeg med en bambusdyne. Det gør jeg af flere årsager. Den er først og fremmest super temperaturregulerende og fugttransporterende, to egenskaber som forklarer sig selv. Ydermere, så føles det bare anderledes at have på. Ja det er nok mit bedste råd. Nej vent et øjeblik. Der er også det med sengetøjet. Her kan jeg igen anbefale bambus sengetøj. Det har de samme egenskaber som dynen, og så er det bare så blødt så blødt mod din hud. Det er altså virkeligt med til at gøre min nat bedre. Men få helt sikkert lige styr på basis ud fra mine spørgsmål først. Fordi det er klart at der er nogle af basis emnerne der bare skal være styr på. Så kan du have en nok så god dyne og noget nok så blødt sengetøj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *